Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ

Ο Jim Marrs (γεννημένος 5 Δεκέμβρη του 1943) είναι Αμερικανός, πρώην δημοσιογράφος – έγραφε σε εφημερίδες-, κατά τη New York Times έχει συγγράψει αρκετά best-sellers (βιβλία) και φυσικά άρθρα για μια σειρά συγκαλύψεων και συνωμοσιών. Ο Μαρς είναι διακεκριμένος για τη συμβολή του στον τύπο που ασχολήθηκε με τη συνωμοσία της δολοφονίας του Κένεντι, και το βιβλίο του Crossfire ήταν η βασική πηγή του Oliver Stone για την ταινία του JFK.
Έχει γράψει βιβλία που καταδεικνύουν (και τεκμηριώνουν) την ύπαρξη κυβερνητικών συνωμοσιών σχετικά με την πτώση των διδύμων, με τους εξωγήινους, με την τηλεπάθεια, και με τις μυστικές οργανώσεις. Υπήρξε ρεπόρτερ στην Dallas–Fort Worth Metroplex και έχει διδάξει (επί 30ετία) για την δολοφονία του Κένεντι στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Άρλινγκτον. Είναι και μέλος των Scholars for 9/11 Truth.

Προσωπικά τον θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ερευνητή και χαίρομαι που ξεκίνησα να τον μεταφράζω. Προβλέπεται να κάνω κι άλλα δικά του, γιατί πραγματικά με ξεστράβωσε καταλυτικά. Φιλοδοξώ να κάνω και το One Trillion Dollar Conspiracy που είναι όλα τα λεφτά…

Για την ώρα θα τον απολαύσετε σε ένα 9-λεπτο, που λέει σημαντικότατα πράγματα, τα οποία, αν ερευνήσει, επιβεβαιώσει, και ΧΩΝΕΨΕΙ κανείς, θα χωνέψει στην τελική το πόσο αριστοτεχνικά και πούστικα μας παίζουν στα δάχτυλα και μας δουλεύουν-χρησιμοποιούν-εξαπατούν επί δεκαετίες ολόκληρες, και συνεπώς, θα νιώσει το πόσο ανόητο, ψεύτικο και μάταιο είναι το όποιο ιδεολογικό τριπάκι εκτρέφει κανείς μέσα του, από αυτά που μας πασάρησε το σύστημα από γεννησιμιού μας. Προσωπικά το ήξερα, το ένιωθα από πάντα και το φώναζα αυτό.
Εδώ όμως, παρουσιάζονται και ιστορικά δεδομένα, που πείθουν… Κι όποιος δεν πείθεται με το πρώτο άκουσμα εδώ, ας κάνει εκτενέστερη έρευνα και θα επαληθεύσει to the T που λένε, όσα λέει ο άνθρωπος, και όχι μονο…

Δείτε/ακούστε/επεξεργαστείτε…καταλήξτε.

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=197484#p197484

Advertisements

One thought on “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ

  1. Παράθεμα: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ | Ένας Έλληνας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s